Meteen naar de inhoud

Over ons

De mooiste voetbalmomenten uit de geschiedenis blijven altijd in je geheugen gegrift. Verhalen over 's werelds beroemdste voetballers worden jarenlang doorverteld van grootvader op kleinzoon. SignedShirts brengt je een stap dichter bij jouw sporthelden. Wij bieden je gesigneerde shirts aan van de beste voetballers en sporters ooit. En dat voor een realistische prijs! Bij ons is de authenticiteit 100% gegarandeerd. We leveren namelijk twee echtheidscertificaten aan waarvan altijd 1 van een onafhankelijke partij komt. Kom gerust eens langs om onze collectie van dichtbij te bewonderen.

Passie voor sport leidt tot verkoop van sport memorabilia

Met een passie voor sport, hebben we van onze hobby ons werk gemaakt. Elk gesigneerd shirt vertelt zijn eigen verhaal en staat symbool voor gedenkwaardige momenten. Het begon allemaal bij het gesigneerde voetbalshirt van Lionel Messi, ons idool. Wat waren we trots om het aan onze muur te hangen! Al snel volgden ook andere gesigneerde shirts van ‘s werelds beroemdste voetballers. Wij delen onze passie graag met jou door deze sportmemorabilia nu ook aan te bieden in de webshop.

Zit het gesigneerde shirt van jouw favoriete voetbalidool er niet tussen?
Neem contact met ons op. Dan vinden wij dat shirt voor jou.

Hierom kies je voor gesigneerde shirts van SignedShirts

Prachtige investering

Beleggen in de beurs of bitcoins? Dat is toch saai. Investeer liever in iets tastbaars. Zoek jij een geweldige investering? Die ieder jaar meer waard wordt? Waar een verhaal achter zit? Dan is een gesigneerd shirt of voetbalshirt perfect voor jou! De ideale investering voor de ambachtelijke investeerder die ook nog eens fan is van sport.

Een gesigneerd shirt van een voetballer of andere sportheld is een waardevolle investering. Shirts met handtekening van 's werelds beroemde sporters stijgen elk jaar in waarde én populariteit. Het is een fantastische investering die blijft groeien. Voetbalshirts met handtekeningen van bekende voetballers zijn erg gewild. Dit maakt het ook gemakkelijker om het shirt met winst te verkopen.

Er is geen twijfel over mogelijk. Jouw gesigneerde (voetbal)shirt wordt elk jaar meer waard!
Koop jouw shirt nu voordat het uitverkocht is.

Exclusief verzamelitem

Ben jij een verzamelaar die de bijzonderste verzamelobjecten op de kop tikt? Profiteer dan van deze zeldzame kans om een gesigneerd shirt van een legendarische voetballer of sportheld te bezitten! Een gesigneerd shirt is een fantastische aanvulling op elke sports memorabilia collectie of een geschenk voor een speciale gelegenheid.

Shirt en voetbalshirts van beroemde sporters zijn unieke verzamelobjecten. Ze worden gesigneerd tijdens een persoonlijke signeersessie voor verzamelaars. Een uniek collectors item dat een gedenkwaardig aandenken aan jouw favoriete sporter gaat worden. Een shirt vol onvergetelijke momenten en herinneringen.

Met trots kun je jouw originele gesigneerde voetbalshirt laten zien aan je mede-voetbalfans. Wees er snel bij, want gesigneerde shirts zijn slechts in zeer beperkte oplage verkrijgbaar.

Grijp de unieke kans om een gesigneerd shirt van een legendarische voetballer te bezitten. Een geweldige aanvulling op elke sportmemorabilia collectie.

Echtheid gegarandeerd

Wij weten als geen ander dat het online kopen van een gesigneerd shirt risico's met zich meebrengt. Voordat de gesigneerde shirts die wij verkopen het magazijn verlaten, zijn ze dus uitgebreid gecontroleerd op echtheid.

De shirts bevatten daarom ook twee echtheidscertificaten. Hierdoor ben je er van verzekerd dat het shirt en de handtekening 100% echt zijn.

Wij garanderen dat het authentiek is en beantwoorden graag al je vragen over het gesigneerde voetbalshirt. Je hebt zelfs de mogelijkheid om onze collectie voetbalshirts vooraf te bekijken. Maak hiervoor een afspraak.

Echtheid door 2 partijen geverifieerd! Daardoor krijg je ook 2 echtheidscertificaten en weet je 100% zeker dat jouw shirt én handtekening echt zijn.

ONZE LOCATIE

SignedShirt locatie

Sinds mei 2022 zijn wij gevestigd aan de Seggelant-Noord 5B in Vierpolders. Ons pand bestaat uit een ontvangstruimte, compleet in onze eigen stijl met een handgemaakte eikenhouten bar om de klanten te voorzien van een lekker koud drankje of een heerlijke kop koffie. Op de eerste verdieping bevindt zich het kantoor en een vergaderruimte. Vanuit onze bureaustoelen hebben wij een compleet overzicht over ons magazijn, dat zich aan de achterzijde van het pand bevindt. Wil jij onze sfeer komen proeven? Geef ons een belletje en kom gezellig langs, je drankje staat al klaar!