Meteen naar de inhoud

Verzend- & Retourbeleid

Verzenden

De gemiddelde levertijd van onze (voorradige) producten bedraagt 1-2 werkdagen in Nederland en 2-3 werkdagen in België. We streven ernaar om alle orders die voor 22:00 s’avonds (op werkdagen) zijn geplaatst te verzenden zodat deze de volgende dag in huis zijn.

Je pakket zal altijd in een stevige verpakking worden verzonden, inclusief verzekerde & aangetekende zending. Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track & Trace informatie beschikbaar via PostNL (klik hier).

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant. 

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en eventuele schade tijdens het verzendproces. Ons retouradres is:

SignedShirts tav. Retouren
Seggelant-Noord 5B,
3237 MG, Vierpolders

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 5-10 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.